CREATIEVE MAKER

Case 5

SOCIAL MEDIA & ONLINE CONTENT

“Hi, mijn naam is Judith. Met ruim 6 jaar ervaring als freelance communicatiemanager help ik graag andere ondernemers om hun visie om te zetten naar wervende teksten, voor bijvoorbeeld social media content, maar vooral voor goed converterende websites en nieuwsbrieven.

Mijn expertise is op het gebied van lifestyle. Denk hierbij aan cosmetica, voeding en luxe merkbeleving. Kortom, ik sta voor je klaar als het gaat om het ontwikkelen van diverse middelen om jouw marketingplan te verwezenlijken en jouw doelgroep te bereiken.

1 + 1 = 3, dat is wat mij betreft een goede samenwerking! Ik werk daarom graag samen met andere creatievelingen, zoals grafisch vormgevers en webbouwers, om altijd voor de klant tot het allerbeste resultaat te komen. Dat is ook precies de reden waarom Het Merkhuis de perfecte plek voor mij is als freelancer. Één plek waar alle expertises samen kunnen werken om jou te ontzorgen.”

Scroll naar boven