CREATIEVE MAKER

rozemond tentoonstellingen

VISUELE PRESENTATIES (o.a. standbouw)

“Ik ben Wiek Rozemond en ik werk al ruim 30 jaar als belevingsontwerper aan kleine en grote ruimtelijke communicatieprojecten. Na 12 jaar standplaats Amsterdam, ben ik in 2004 in Alphen aan den Rijn gestart onder de naam Rozemond Tentoonstellingen. Naast ontwerpen en ondernemen, maak ik graag muziek of ben ik te vinden op de tennisbaan.

Ik ontwikkel en realiseer stands, tentoonstellingen, ruimtelijke belevingen en interactieve presentaties in opdracht van bedrijven, overheden en communicatieprofessionals. Voor deze communicatie op locatie verzorg ik het hele traject, van concept, ontwerp tot realisatie. Elk project is uniek, en heeft een eigen verhaal. Waar mogelijk zoek ik naar nieuwe vormen en technieken die bijdragen aan de juiste beleving, die ik integreer in het ruimtelijk ontwerp. Met een uitgebreid netwerk van leveranciers en uitvoerders heb ik toegang tot een grote variatie aan middelen en oplossingen.

Wiek Rozemond

Leuk om onder het dak van Het Merkhuis een plek te krijgen. Ik geloof erg in bundeling van krachten, en een samenwerking waarin creatieve ondernemers elkaar vanuit hun verschillende expertises kunnen versterken. Ik denk dat de kracht van Het Merkhuis is dat Jolanda met een goed strategisch en creatief marketingplan al een stevig fundament legt waarop in uitvoeringsprojecten kan worden verder gebouwd. Dat biedt een goede start en een helder perspectief om creatief op door te pakken en zo samen te werken aan een succesvol eindresultaat.”

Scroll naar boven