ALLES VOOR JOUW MERK ONDER ÉÉN DAK

Creatieve Makers

Ontmoet de creatieve makers van Het Merkhuis, waar we alles voor jouw merk onder één dak kunnen bieden.

Eén plek waar jij je marketing wensen kan laten weten en wij regelen de rest. Met een netwerk van creatieve makers zoeken we de beste partner voor jouw vraagstuk en zorgen we dat het geregeld wordt. Van drukwerk tot social media beheer tot aan creatieve campagnes en fotografie. Met 1 aanspreekpunt zorgen we dat alle creatieve makers op elkaar zijn afgestemd.

Ben je op zoek naar een specifieke creatieve maker? Ik help je graag om in contact te komen met de beste optie voor jou. Neem contact op via de contactpagina.

Het Merkhuis - Creatieve Makers
JOLANDA VAN DE MEENT

DE MERKCOACH

MARKETINGSTRATEGIe
Jolanda van de Meent

Als merkenbouwer en marketingstrateeg help ik ondernemers binnen het MKB+ segment met een strategisch en creatief marketingplan. Met mijn gestructureerde aanpak zorg ik dat mijn klanten marketing net zo leuk gaan vinden als ik.

Mijn liefde voor marketingstrategie is gegroeid door de jaren heen. Vroeger wilde ik altijd al van niks, iets maken. Een hype creëren. In de tijd dat ik bij het leukste reclamebureau in Rotterdam werkte, leerde ik hoe leuk het creatieve vak was.

Met Het Merkhuis kan ik nu deze 2 liefdes bij elkaar brengen. Nu kan ik niet alleen ondernemers helpen met hun marketingstrategie. Samen met de creatieve makers van Het Merkhuis kan ik het plan óók tot uitvoer brengen. Oftewel: alles voor jouw merk onder één dak. En ik neem het regelen persoonlijk uit handen. Hiermee bied ik niet alleen marketingstrategie aan, maar ook marketingprojectmanagement.

Ben je zelf een creatieve maker? Ik maak graag kennis met jou! Neem contact op via de contactpagina.

Scroll naar boven