CREATIEVE MAKER

DoWONDERS

Conceptontwikkeling & creatieve vormgeving

“Rob Zwaan. Merkversterker. Conceptontwikkelaar. Creatief vormgever en als MotivatieMaker op podia muzikaal actief.

Ik dicht het gat tussen strategie en creatie. Met totaalconcepten die krachtig vertalen van wat er uit de merksessie is opgehaald. Creatief, activerend en altijd lenig toepasbaar. Een uitdagend communicatievraagstuk? Dan ben op m’n best. Via ‘sponsen, pellen en pingpongen’ kom ik met goede doordachte oplossingen voor onderscheidende branding.

Samenwerken is niet alleen belangrijk maar noodzakelijk! Met een goed netwerk van gedreven, inspirerende en creatieve vakfanaten kom je tot echte professionele realisatie. 

Ik hou graag de regie op de uitvoering van het concept zodat we samen waarmaken wat de klant is beloofd. En dat natuurlijk op een leuke, ontspannen manier met een serieus commitment aan ‘Dig deeper, Climb higher, Deliver more’. 

Als we het over Het Merkhuis (de merkmethodiek) van Jolanda hebben, kan ik kort zijn: ik zou het zelf bedacht willen hebben! Het is heel helder, slim opgezet, mooi uitgevoerd en zit heel praktisch in elkaar (je krijgt er gewoon zin in om ermee aan de slag te gaan ;)”

Scroll naar boven