WAT ZEGGEN KLANTEN OVER HET MERKHUIs

SUCCESVERHALEN

Tevreden klanten zijn de beste reclame voor jouw merk. Daarom hecht Het Merkhuis veel waarde aan de feedback die wij krijgen van onze klanten. Samen bouwen aan het merk om successen te bereiken. Daar zijn we trots op en delen we graag met anderen. Als inspiratie, als voorbeeld en onze motivatie om elk marketing vraagstuk aan te pakken.

Hieronder volgt een selectie van onze succesverhalen van klanten en hun ervaringen over Het Merkhuis.

Klaar voor succes? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Succesverhalen van klanten
Rijswijkse Schouwburg

Rijswijkse Schouwburg

De marketing én marketingafdeling structureren in een periode van onzekerheid en dichte deuren vanwege corona-maatregelen. Je moet het maar durven. Aan durf geen gebrek bij Rijswijkse Schouwburg.

Lees verder »
Annemiek-Wijsman

Annemiek Wijsman

Als personal style & beauty expert weet Annemiek Wijsman als de beste hoe je jezelf kan presenteren door de juiste styling toe te passen. Hoe ze zichzelf moest presenteren op een website en social media, dat bleek een heel ander vak.

Lees verder »
boekje human source group

Human Source Group

Ondernemen met ambitie, daar houden we van. Alleen hoe maak je deze ambities waar als er geen marketingplan is om de markt te veroveren? Precies de vraag die Jouk Pols, directeur eigenaar van Human Source Group, zich afvroeg en zocht naar meer structuur voor zijn marketing.

Lees verder »
Scroll naar boven