SUCCESVERHAAL

ANNEMIEK WIJSMAN

Als personal style & beauty expert weet Annemiek Wijsman als de beste hoe je jezelf kan presenteren door de juiste styling toe te passen. Hoe ze zichzelf moest presenteren op een website en social media, dat bleek een heel ander vak. De afgelopen jaren is Annemiek op meerdere momenten teruggekomen om te werken aan haar volgende stap in haar ondernemerschap. En wat voor mooie stappen zijn er al gemaakt.

HET PLAFOND BEREIKT

Annemiek-WijsmanEnkele jaren geleden was Annemiek make-up styliste en vooral voor bruiloften. Maar de wachtlijsten voor workshops werden steeds langer en bruiden gingen hun bruiloft om haar agenda heen plannen i.p.v. andersom. Daarnaast was ze met haar kennis en ervaring deze positie ontgroeid en ze was toe om een nieuwe plek in de markt te claimen. Annemiek heeft persoonlijk begeleiding ontvangen van De Merkcoach om structuur aan te brengen in haar marketing en vooral keuzes te maken.

“Ik heb het traject met Jolanda als zeer leerzaam en succesvol ervaren. Dit was precies wat ik nodig had om te groeien op het juiste moment. Haar modules zijn duidelijk, makkelijk te doorlopen en direct toepasbaar. Ook heeft Jolanda zoveel creatieve ideeën dat ze je helemaal meesleept in haar enthousiasme en waardoor onze afspraken elke keer weer een nieuwe boost van energie voor mij waren.”

Annemiek Wijsman
HET BEGINT ALTIJD BIJ DE BASIS

Tijdens het strategisch marketingtraject hebben we structuur aangebracht in alle marketingactiviteiten en vooral een stap teruggenomen naar de basis. Door haar doel, klanten en visie duidelijk uit te werken, werden de knel- en groeipunten steeds inzichtelijker en wist ze precies welke stappen ze moest nemen om haar doel te bereiken.

DE VOLGENDE STAP

Na 2 jaar heeft Annemiek al haar doelen bereikt en nam ze weer contact op. De volgende stap, daar is ze helemaal klaar voor! Ten eerste fantastisch om te zien hoe je met de juiste keuzes de gestelde doelen kan bereiken. En die volgende stap, die gaat nóg leuker worden. Waar ze 2 jaar terug helemaal nog niet klaar voor was, is het nu wel het juiste moment.

Benieuwd wat die volgende stap precies is? Volg Annemiek Wijsman op Instagram (@annemiekwijsman), dan zie je hoe zij zich niet alleen als personal style & beauty expert presenteert, maar nu ook de kracht van online zichtbaarheid benut als fashion en beauty influencer. Waar zal Annemiek over 2 jaar staan denk jij?

Scroll naar boven