Creatieve sparringspartner én strategische marketingaanpak

MARKETING ADVIES NODIG?

Bij Het Merkhuis vind je alle creatieve makers die je nodig hebt om met de beste marketing jouw plan tot leven te brengen. Binnen Het Merkhuis, zal De Merkcoach nog steeds aan de basis staan en het vertrekpunt zijn voor een strategisch marketingplan. Want zonder fundament, geen (merk)huis.

De Merkcoach helpt organisaties met ambitie, die met een frisse blik de volgende stap durven te nemen. Dit doen we door slimme marketing in te zetten en de juiste plek in de markt te veroveren. Om te kunnen transformeren, is een stevig merkfundament nodig. Door structuur aan te brengen in alle marketingactiviteiten, aangekleed met spot-on creativiteit, wordt die transformatie werkelijkheid. Het Merkhuis zorgt voor de continuïteit om met een gestructureerde aanpak de creatieve inspiratie tot uitvoering te brengen en de marketing van een organisatie te excelleren.

Wat kan je verwachten:

 1. We bepalen het merkfundament d.m.v. De Positioneringspuzzel en definiëren de doelgroepen.
 2. We omschrijven per doelgroep de klantenreis en ontdekken gouden kansen.
 3. We maken een gestructureerd marketingplan waarin je altijd weet wat je vertelt tegen wie, op welk moment en via welk middel. Dus nooit meer schieten met losse flodders.
 4. Dit alles komt samen in een creatieve campagne ontwikkeld door 1 van de creatieve concept makers, waar je van verbaasd zult staan.
 5. Concept campagne akkoord? Tijd voor actie! Alle middelen die nodig zijn, worden uitgewerkt en we helpen met de implementatie en coördinatie vanuit Het Merkhuis.
Wat levert het je op

Wat levert het op:

 • Een pragmatisch én creatieve sparringspartner gedurende het traject.
 • Inzicht in o.a. jouw merkpropositie, doelstellingen, doelgroepen en marketingboodschappen.
 • Optie om een complete jaarkalender én budget op te stellen zodat je nooit meer last minute marketingacties hoeft te bedenken.
 • Nooit meer zorgen maken over content, je ontvangt voldoende creatieve ideeën voor een heel jaar.
 • Creatief concept campagne visueel uitgewerkt waar het plan tot leven komt, om direct met de uitwerking van de middelen aan de slag te kunnen.
 • Vooral veel structuur, creativiteit, overzicht én plezier in marketing.

Benieuwd wat voor magie er ontstaat als je strategie met creatie laat samenwerken? Kom binnen bij Het Merkhuis en laat je verwonderen!

Scroll naar boven