CREATIEVE MAKER

KIRSTEN LANGMUUR

BRANDING & WEBDESIGN

“Ik ben Kirsten Langmuur. Mijn voor- en achternaam zijn van Zweedse komaf. Mijn voorouders emigreerde vanuit Stockholm naar Nederland in 1815. Ik had altijd al een voorliefde voor Scandinavië maar sinds ik dit weet staat Zweden met stip bovenaan. Så jag är lite Svensk :-).

Ik help merken een sterke concurrentiepositie te verwerven door middel van effectieve merkstrategieën, krachtige merkidentiteiten en zinvolle ontwerpoplossingen. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen van merkidentiteiten en off- en online merktoepassingen zoals websites, social media templates, correspondentiesets, brochures en huisstijlhandboeken. Dit doe ik vanuit mijn woon- en werkplek in Hillegom voor opdrachtgevers wereldwijd. 

Kirsten Langmuur

Ik werk met startups, zelfstandig ondernemers en het midden & klein bedrijf. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk werkzaam in de zakelijke en financiële dienstverlening, binnen verschillende overheidsorganisaties en de private zorg.

 ’Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen.’ Deze mooie Afrikaanse uitspraak geeft precies weer waarom ik samenwerk met Het Merkhuis. Geen enkele ondernemer is een ’one-stop-shop’. Ieder werkt vanuit zijn/haar specialisme maar heeft voor complexere opdrachten de expertise van een collega ondernemer nodig om verder te komen. Jolanda is een marketing powervrouw die een prachtig fundament kan leggen waarop ik verder kan bouwen aan merkidentiteiten en -toepassingen.“

Scroll naar boven