CREATIEVE MAKER

The Social STUDIO

FOTOGRAFIE & CONTENT CREATION

“Rikst. Een geboren en getogen Fries die nieuwsgierig was wat er buiten de provincie grenzen zich afspeelde en door een impulsieve actie ineens in midden NL terecht gekomen is. Tot op de dag van vandaag blij met deze actie. Ik ben nieuwsgierig van aard en het kan daardoor voorkomen dat ik een interview met je afneem i.p.v. een dialoog. Zie het als enthousiasme! En dat in combinatie met de behoefte aan gezelligheid en een sociaal karakter, maakt dat ik mezelf wel kan bestempelen als een mensen mens 🙂 Koffie?

Mijn hoofd staat nooit stil. Ik heb altijd ideetjes, bedenk overal een oplossing voor en zie het als een uitdaging om mensen blij te maken en te verrassen met mijn creativiteit. Of het nu gaat om het maken van foto’s, het opstellen van leuke (korte) teksten of het brainstormen met ondernemers over hoe zij hun social media invulling kunnen geven. 

Ik help ondernemers met het maken van content, het beheren van content en maak daar graag passende beelden voor. Dit allemaal onder mijn bedrijfsnaam The Social Studio, waar alle aspecten die ik hierboven heb beschreven in terug komen.

Waarom samenwerken in Het Merkhuis? Ik ben ervan overtuigd dat je kunt groeien als je samenwerkt. Het Merkhuis is een prachtig concept. Zet een aantal creatievelingen bij elkaar en het wordt magisch! De energie, de inspiratie en onze passie voor het creatieve vak zorgt ervoor dat wij het Merkhuis op stelten kunnen zetten.”

Scroll naar boven