CREATIEVE MAKER

PRODUCED BY MM

VIDEOCONTENT

Produced by MM is een creatief bureau gespecialiseerd in het creëren van videocontent.
Zowel in opdracht als uit eigen idee realiseren we het hele concept. En meer!

Vanuit de gezamenlijke passie voor het vertellen van verhalen in beelden startten Mascha de Rooij en Manon Peeters in 2012 met Produced by MM. Mascha met een achtergrond in Media & Entertainment. Manon met een journalistieke achtergrond. Inmiddels heeft Produced by MM talloze series voor zowel tv als online platforms op haar naam staan. Het bedrijf produceert branded content, is communicatiepartner en organiseert events.

Produced by MM

Mascha en Manon zijn storytellers die het hele pakket beheersen. Vanaf het uitdenken van een concept tot de praktische uitvoering van een tv-serie of een event. Hun nieuwsgierigheid, enthousiasme en empathie maakt hen inhoudelijk sterk. En door hun praktische en uitvoerende skills kunnen ze snel schakelen en zijn ze oplossingsgericht. Dit betekent dat MM meedenkt over de vorm en inhoud van je online video-serie, informatieve video, podcasts en events. En deze gelijk voor je realiseert.

Produced by MM kan veel, maar niet alles. Daarom zoeken we de verbinding met het Merkhuis. Allerlei disciplines die daar samen komen zorgen ervoor dat je het creatieve netwerk om je heen nog verder uitbreidt voor je klanten.

Scroll naar boven