CREATIEVE MAKER

MARISJA.NL

WEBDESIGN, HUISSTIJL & DRUKWERK

Marisja.nl creatief ontwerpbureauOf het nu gaat om een website, logo, drukwerk of huisstijl? Marisja.nl maakt het (je) makkelijk!

Ik ben Marisja Wigmore. Met 15 jaar ervaring in vormgeving, marketing en communicatie startte ik in 2017 mijn eigen bedrijf: Marisja.nl. Een creatief ontwerpbureau dat ondernemers helpt bij zichtbaarheid en professionalisering. 

Ondernemers blij maken met mooie ontwerpen en ze volledig ontzorgen bij het proces. Samen een creatieve reis maken naar een nieuwe website, logo of huisstijl. Maar ook: samen op zoek naar de beste manier om jouw verhaal te vertellen, jouw krachten in te zetten en jouw bedrijf te laten groeien. 

Samenwerken met andere creatieve makers zorgt voor veel voordelen, zowel op creatief als op professioneel niveau. Met ieder een eigen specialisatie bieden we een breed aanbod van verschillende expertises en vaardigheden. Maar ook is het heel fijn om met elkaar te kunnen sparren en verbinden. 

Waarom ik ben aangesloten bij Het Merkhuis? Ik ken Jolanda al jaren en haar werkwijze en creatieve ideeën spreken mij enorm aan. Toen zij mij benaderde voor de website van Het Merkhuis en daarbij ook de vraag stelde of ik als Creatieve Maker wilde aansluiten zei ik JA! Met een grote glimlach, veel plezier en trots! 

Scroll naar boven